Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de mentenanţă CFR Călători va suspenda vânzarea biletelor de tren!

ro

23 Sep, 2013 13:16 2479 Marime text
CFR Călători anunţă că, din cauza unor lucrări de mentenanţă la Sistemul Naţional de Rezervare şi Vânzare Online, în data de 24 septembrie între orele 00.00 şi 08.00, vânzarea biletelor de călătorie se va face în următoarele condiţii:

1. la trenurile cu regim de rezervare care circulă în acest interval se vor cumpăra bilete fără loc, urmând ca pasagerii să ocupe locurile din tren în funcţie de disponibilitate;
2. nu se vor putea vinde bilete cu anticipaţie;
3. achiziţia de bilete online şi prin automatele de vânzări (xsellKioşk şi ZebraPay) se va întrerupe;
4. vânzarea cardurilor „Tren Plus” va fi suspendată.

Important! Pasagerii care vor cumpăra bilete în acest interval vor beneficia de toate ofertele şi reducerile practicate de către companie, printr-o procedură care necesită timpi suplimentar.

„Cerem scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea, ca urmare a timpului suplimentar necesar pentru procedurile de vânzare. Le recomandăm tuturor clienţilor noştri să achiziţioneze bilete în afara acestui interval şi le mulţumim pentru înţelegere”, transmit reprezentanţii CFR Călători prin intemediul unui comunicat de presă.

Înainte de efectuarea călătoriei, CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului din stații.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii