Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Bute față în față cu britanicul George Groves?

ro

09 Feb, 2016 01:07 2117 Marime text
 
Binecunoscutul boxer român Lucian Bute ar putea urca anul acesta în ring în luna aprilie, atunci când este programată o gală la Videotron Centre din Quebec. Există informaţii potrivit cărora Bute ar putea susţine primul meci cu britanicul George Groves, de 27 de ani.
 
Nu ştim cât de bine s-a pregătit Bute, însă britanicul l-a înfruntat de două ori pe conaționalul său Carl Froch pentru titlurile WBA și IBF. Odată în 2013 şi a doua oară în 2014. Primul meci a fost câştigat de Froch prin KO  tehnic în repriza a 9-a, iar a doua luptă a fost câştigată de Froch tot prin KO tehnic, în repriza a 8-a. Se pare încă că Groves a făcut figură bună în cele două meciuri. De altfel, britanicul a mai avut o tentativă pentru câștigarea titlului mondial WBC, în septembrie 2015, când a fost învins de suedezul Badou Jack.
 
Amintim că Lucian Bute, 35 ani, a fost învins în noiembrie 2015 de James DeGale, campionul mondial IBF la supermijlocie după un meci foarte disputat. Acum, el are nevoie de un meci cu un adversar bine cotat pentru a urca în ierarhia IBF și pentru a aspira din nou la o luptă pentru centura mondială.
 
Lucian Bute are 32 victorii și trei înfrângeri şi ocupă acum locul 14 în topul IBF, în timp ce George Groves este al treilea în clasamentul WBC.



sursa foto: ultimelestiri.eu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii