Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucia Varga PNL va duce batalii electorale grele

ro

19 Mar, 2011 19:54 1223 Marime text

Lucia Varga, unul dintre cei doi candidati la sefia OFL, a declarat, sambata, in cadrul Congresului, ca organizatia de femei are nevoie de reorganizare pentru a ajuta PNL in batalia politica cu actuala putere.

"Cred ca femeile liberale pot ajuta Romania, OFL are nevoie de deschidere, de comunicare, de reorganizare, de eficienta pentru ca PNL va duce batalii electorale grele", le-a transmis Lucia Varga colegelor sale, potrivit http://www.ziare.com/.

Lucia Varga a atras atentia asupra statutului femeii in societatea romaneasca, aratand ca acestea ar trebui sa se implice mai mult in activitatea politica. In acest sens, ea a aratat ca "OFL a facut primi pasi catre femei".

"Sunt doamne care si-au asumat batalii electorale, este momentul sa mai facem un pas, sa avem si mai multe doamne primari, doamne deputati si senatori", le-a mai spus deputatul PNL liberalelor. Mai mult, ea declarat ca PNL are nevoie pentru a ajunge la guvernare de implicarea femeilor liberale, citată de http://www.ziare.com/.

Lucia Varga candideaza la functia de presedinte al OFL cu Motiunea "Femeile liberale pot ajuta Romania". Potrivit unor surse liberale, in momentul de fata, Varga are prima sansa la alegerile pentru sefia Organizatiei de Femei a PNL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii