Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lotul României pentru partida de Fed Cup de la Montreal

ro

08 Apr, 2015 17:55 1375 Marime text
Căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, Alina Cercel-Tecșor, le-a nominalizat, azi, oficial, pe Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu și Raluca Olaru, care vor reprezenta România în întâlnirea cu Canada contând pentru Play-Off-ul Grupei Mondiale.
 
''Echipa de Fed Cup a României pentru întâlnirea cu Canada reunește unele dintre cele mai valoroase jucătoare ale momentului, niciuna din aceste fete nefiind la prima nominalizare'', a spus Tecșor, potrivit unui comunicat citat de AGERPRES.
 
În continuare, ea a precizat: ''De când am preluat această echipă, am avut ca obiectiv să valorific fiecare jucătoare, astfel încât să formăm împreună o echipă unită și puternică. Întotdeauna relațiile din echipă s-au bazat pe profesionalism, respect și încurajare reciprocă. Mulțumesc Irinei, Alexandrei, Andreei și Ralucăi, dar și Simonei (Halep), Monicăi (Niculescu) și Soranei (Cîrstea) pentru ce am realizat împreună până în acest moment și pentru ceea ce vom face în continuare. Lipsa vreunei jucătoare din echipă, din diferite motive - accidentare sau pentru că se află într-o etapă importantă în cariera ei - nu va schimba din spiritul și unitatea pe care am câștigat-o împreună''.
 
Sursa: AGERPRES
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii