Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solicitarea de protest a fost înregistrată astăzi la Primăria Constanţa Locuitorii singurei comune cu primar independent din judeţ ies în stradă

ro

13 Jan, 2014 12:42 2848 Marime text
Primarul independent al comunei Peştera, Valentin Vrabie, a depus astăzi la registratura Primăriei Municipiului Constanţa solicitarea numărul 3557/13/01.2014, privind desfăşurarea unei acţiuni de protest, în faţa instituţiei Consiliului Judeţean Constanţa.

Acţiunea va avea loc în data de 1 aprilie, între orele 12.00-14.00, la aceasta participând peste o mie de locuitori ai comunei Peştera.

Acţiunea are loc ca urmare a refuzului constant al Consiliului Judeţean Constanţa de a reabilita DJ 223B, drum care face legătura între localităţile Ivrinezu Mare, Ivrinezu Mic şi Peştera. Protestul este organizat şi ca urmare a faptului că localitatea grav afectată de inundaţii anul trecut nu a primit niciun leu de la CJC.
Modul în care Consiliul Judeţean şi implicit preşedintele Nicuşor-Daniel Constantinescu gestionează preferenţial bugetul judeţului, privind repartizarea sumelor defalcate ale bugetelor locale, este un alt motiv care îi determină pe cetăţenii comunei Peştera să iasă în stradă.

„Din păcate, Nicuşor Daniel Constantinescu terfeleşte în fiecare zi procesul administrativ, confundând o instituţie a statului cu propria sa ogradă”, susţine, într-un comunicat de presă, şeful autorităţii locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii