Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locţiitorul șefului Departamentului pentru Politică de Apărare şi Planificare avansat și trecut în rezervă de Iohannis

ro

06 Aug, 2016 05:22 4598 Marime text
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, ieri, decretul privind înaintarea în gradul de general-maior cu două stele, la trecerea în rezervă, a generalului de brigadă cu o stea Eremia Cristian-Alexandru din Ministerul Apărării Naționale.
 
Generalul Eremia Cristian-Alexandru este  locţiitorul Şefului Departamentului pentru Politică de Apărare şi Planificare din cadrul Ministerului Apărării naționale.
El a fost avansat la gradul de general de birgadă, la 23 decembrie 2015, în prima listă semnată de Iohannis de la instalarea sa la Cotroceni.
Generalul Eremia este născut la 26.06.1959, în Ploiești.
Este doctor în ştiinţe - ştiinţe inginereşti, în domeniul războiului electronic
Iar între 2011 - 2013 a lucrat la locţiitor al şefului Direcţiei informaţii militare pentru analiză, unde a mai fost anterior, între 2009 - 2011 şeful Oficiului Analiză, 2005 - 2008 şeful Serviciului Ataşatura Apărării şi Misiuni Externe, 2000 - 2005 - ataşatul apărării României la Bratislava, Republica Slovacia.
 
Odată cu generalui Eremia au mai fost avansați, de la Constanța, următorii:  

-in gradul de general de brigadă cu o stea colonelul Soci Adrian din Ministerul Apărării Naționale, comandantul Brigăzii 9 Mecanizată Mărășești Constanța;
- în gradul de contraamiral de flotilă cu o stea comandorul Uce Gigi-Cristinel din Ministerul Apărării Naționale;
- în gradul profesional de chestor principal de poliție chestorul de poliție Nezir Gelaledin din Ministerul Afacerilor Interne.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii