Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Livrări rapide și ecologice Doi elevi din Constanța au pus bazele unui serviciu de curierat rapid pe bicicletă

ro

29 Jul, 2014 18:13 2307 Marime text
Doi elevi de liceu din Constanța, de 16 și 17 ani, și-au deschis propriul business după ce au câștigat o competiție școlară de antreprenoriat, scrie Yahoo News.

Cei doi au pus bazele unui serviciu de curierat rapid pe bicicletă. Tinerii vor avea doi angajați, mai precis doi tineri șomeri, folosindu-se de facilitățile fiscale de care beneficiază ca microîntreprindere pentru întreprinzători debutanți (SRL-D), mai notează sursa citată.
Compania și-a propus să doneze 10% din venituri către o organizație reprezentativă a elevilor.
Livările se vor face într-un mod rapid și ecologic, în orice punct al orașului Constanța. Tariful unei livrări este unic, de 10 lei, indiferent de distanță, greutate sau volum, iar termenul de livrare este aproximativ 90 de minute.

Dat fiind că vorbim de curierat pe biciclete nu se vor livra colete ce depășesc 10 kg, și cu dimensiuni mai mari decât ale unui rucsac sau care conțin viețuitoare.

Tinerii antreprenori au în plan dezvoltarea de programe sociale în domeniul sportului și protecției mediului și să se implice în promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ în Constanța.


"Să începi și să crești o afacere nu este ușor. Acest lucru necesită timp și resurse, deci trebuie să faci multe sacrificii. Nu te mai joci pe calculator toată ziua, nu te mai trezești la ora 12.00, nu mai dai banii pe orice tricou la modă, ci muncești cât mai mult și reinvestești fiecare bănuț pentru a te menține pe piață. Cu toate acestea, dacă vei avea succes, satisfacția va fi imensă și vei avea mult mai mult de câștigat", a declarat Andrei Burghelia, membru al echipei Bicycle Courier.

sursă foto: www.freerider.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii