Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Popa, director interimar al RADET Constanţa “Ne străduim să identificăm soluţii pentru diminuarea rapidă a costului gigacaloriei”

ro

05 Jun, 2015 13:09 2191 Marime text
 
Directorul general interimar al RADET, Liviu Popa a declarat azi că a început să facă demersuri pentru a stabili de ce Regia generează costul mare al gigacaloriei în Constanţa.   
 
“La a patra zi de mandat de interimat am început a face paşi pentru a readuce Regia în parametri economici reali”, a declarat Liviu Popa. Acesta a mai precizat că astăzi a fost renegociat contractul de furnizare a energiei electrice pentru Regie. Preţul a fost redus cu 5,9%. Astfel, până la sfârşitul anului, RADET Constanţa va face o eceonomie de 35.100 de lei la curentul electric. Noul director interimar a mai promis că va încerca să reducă costul gigacaloriei. Preţul actual este de 383,20 de lei, din care CET-ului îi revin 217,20 lei, RADET-ului 92,24 de lei, iar restul de 73,71 sunt TVA.
 
“Noi şi autorităţile locale ne străduim să identificăm soluţii pentru diminuarea rapidă a costului gigacaloriei”, a mai spus Liviu Popa. El a promis că în fiecare lună va organiza conferinţe de presă în care va prezenta toate soluţiile şi măsurile pe care le va lua pentru redresarea Regiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Catargiu 06 Jun, 2015 09:28 Dosaru pentru Debransari contine 100 de pagini..Incurca Populatia si ameteste de Cap..