Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea la un pas de ieșirea din Guvern. Vezi de ce se pregătesc procurorii DNA

ro

24 Sep, 2013 09:27 2317 Marime text
După ce vicepremierul i-a fentat, procurorii anticorupţie s-au hotărât să trimită instanţei dosarul privind frauda la referendum. Ei au trecut la întocmirea rechizitoriului.
Potrivit ediţiei on line pesurse.ro, a luat sfârşit încercarea vicepremierului Liviu Dragnea de a studia, într-o perioadă cât mai lungă, materialul de urmărire penală adunat împotriva lui în dosarul privind fraudarea referendumului din 29 iulie 2012 pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.
După ce săptămâna trecută Liviu Dragnea a lipsit de la întâlnirea cu procurorii anticorupţie, ce fusese stabilită pentru a definitiva procedura prezentării materialului de urmărire penală, anchetatorii DNA au hotărât să nu se mai lase "fentaţi" prin pretextele invocate de inculpat.
Conform surselor " Evenimentului zilei ", procurorii au aplicat deja textele legale care le permit să treacă la faza următoare a procedurii, chiar dacă vicepremierul Liviu Dragnea a evitat, prin absenţă, să semneze procesul-verbal de prezentare a materialului de urmărire penală. Anchetatorii au început, de ieri, să lucreze la întocmirea actului de sesizare a instanţei de judecată (rechizitoriu, în termeni tehnici).
Mai multe pe ediţia on line pesurse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii