Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Procesul a fost amânat! Liviu Dragnea, la Înalta Curte unde se judecă dosarul Referendumului

ro

28 Sep, 2015 09:32 1451 Marime text
Instanţa Supremă judecă astăzi primul termen al apelului în dosarul „Referendumul", în care Liviu Dragnea a fost condamnat, în luna mai, la un an de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de trei ani. Acesta a ajuns luni dimineaţă, în jurul orei 08.45, la Înalta Curte.

Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, a fost condamnat în 15 mai, de instanţa supremă, la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, potrivit HotNews.ro. Dragnea a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

UPDATE 1, ora 10.40

După doar o oră și jumătate, magistrații au decis că trebuie să amâne procesul, iar procurorii DNA au fost și ei de acord cu cererea președintelui interimar al PSD. Procesul a fost amânat două luni, până pe 23 noiembrie.

Sursa foto: știripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii