Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea la Constanța – „Nu mă dezic de Radu Mazăre“

ro

25 Aug, 2016 15:56 3849 Marime text
Aflat pentru prima dată la Constanța după alegerile locale din 5 iunie, președintele PSD Liviu Dragnea a fost cuprins de nostalgie cu gândul la fostul primar Radu Mazăre, dar și la fostul președinte al Consiliului Județean, acum aflat în arest, Nicușor Constantinescu.
 

„Vreau să vă spun că îl apreciez foarte mult pe Decebal Făgădău. În același timp, eu nu pot să uit ceea ce a făcut Radu Mazăre pentru acest municipiu. Radu Mazăre a fost și rămâne prietenul meu, nu mă dezic de el“, a afirmat președintele PSD, Liviu Dragnea.

 
Dragnea a mai adăugat că apreciază transformarea pe care a căpătat-o stațiunea Mamaia în mandatul lui Radu Mazăre. De asemenea, liderul social-democrat s-a arătat încântat de faptul că actualul edil, Decebal Făgădău, intenționează să ducă mai departe politicile predecesorului său, concomitent cu noul său plan de administrație. Dragnea a spus că este încrezător că atât municipiul Constanța, cât și Mamaia își vor continua parcursul spre dezvoltare la fel ca și până acum, sub mandatul unui primar PSD.
 

„La județ sunt multe programe începute de Nicușor și pentru care, din păcate, plătește pe nedrept“, a spus Dragnea.


El a continuat spunând că actualul șef al CJC, Horia Țuțuianu are o misiune deopotrivă grea și ușoară. Ușoară „pentru că nu pleacă de la zero și periculoasă pentru că trebuie să mențină nivelul de dezvoltare.“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii