Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea -„Iohannis mi-a cerut telefonic demisia. Nu are niciun drept”

ro

24 Apr, 2016 22:14 2221 Marime text
 
Liviu Dragnea a precizat astăzi că vineri după condamnarea sa în dosarul „Referendumul”, a fost sunat de președintele Klaus Iohannis, care i-a cerut demisia din funcția de președinte al PSD.
 
„M-a sunat vineri (Klaus Iohannis), pe 7 seara. Eram la volan (...) Mi-a zis că-i pare rău în plan personal, dar crede că eu, având această poziție, ar trebui să-mi dau demisia, că pot afecta imaginea României (...) Mi s-a părut deplasat ca președintele României să ceară unui președinte de partid politic să-și dea demisia. Nu are dreptul să se amestece în viața unui partid”, a declarat Dragnea la emisiunea Punctul de întâlnire de la Antena3.
 
Atunci când a fost întrebat dacă ia în calcul o suspendare a Iohannis, Dragnea a răspuns negativ.
 
„Nu, eu nu pornesc nicio suspendare, eu nici pe aia n-am pornit-o. (...) Domnul președinte Iohannis nu are dreptul să se amestece în viața internă a niciunui partid. Nici președintele Iohannis, nici altcineva, Sigur, cei de la PNL este normal să atace, pentru că ei nu pot prezenta altceva, nu au ce să prezinte altceva ei nu pot spune, din păcate pentru România un lucru important pe care în ultimii 20 de ani l-au făcut pentru această țară. (...) Dar nu mă așteptam la președintele Iohannis, nu mi se pare normal”, a continuat președintele PSD.
 
Dragnea crede că nu mai are rost să colaboreze cu președintele și a recunoscut că nu se aștepta de la un astfel de gest de la șeful statului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii