Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea – „I-am cerut lui Cioloş să-l retragă pe Andrei Baciu, altfel PSD nu vota Guvernul”

ro

16 Nov, 2015 13:04 1305 Marime text
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, că l-a sunat duminică pe Dacian Cioloş, solicitându-i să-l retragă din lista de propuneri pe Andrei Baciu, nominalizarea pentru Ministerul Sănătăţii, altfel PSD nu va vota Guvernul, potrivit romaniatv.net.
 
„Aseară (duminică - n.r.), după ce am terminat conferinţa de presă, colegii mei mi-au arătat informaţiile legate de acel personaj (Andrei Baciu - n.r.). L-am sunat pe domnul premier desemnat Dacian Cioloş imediat, spunându-i că PSD nu poate lua în calcul votul pozitiv la învestitura Guverului dacă acel domn rămâne membru al Cabinetului", a spus Liviu Dragnea.
 
Liderul PSD a afirmat că, „spre satisfacţia” sa, Dacian Cioloş l-a înlocuit pe Andrei Baciu cu un „domn respectabil", pe care social-democraţii îl pot susţine.
 
Sursa foto: Agerpres 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Firanescu Constantina 16 Nov, 2015 14:10 L-ati retras pe acest tanar care nu a facut altceva decat sa muncesca la aceea vreme chia daca a fost model, dar dvs dl. Dragnea ati muncit vreodata cu adevarat? Teldrum de pare ca munceste foarte bine pt dvs....