Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea "George Maior nu e interesat de postul de premier. Victor Ponta nu e transferabil"

ro

28 Aug, 2016 22:44 1964 Marime text
Liviu Dragnea a declarat că Victor Ponta are de câștigat din PSD și nu crede că acesta va părăsi partidul. Liderul social-democrat dezvăluie că a avut o discuţie cu George Maior pentru postul de premier, informează RTV.net.

Liviu Dragnea devoalează culisele eventualei plecări ale lui Victor Ponta de la PSD. Şeful social-democraţilor spune că totul face parte dintr-un război hibrid care îi are combatanţi pe foşti oameni din PSD.

„Chiar el recunoaşte că nu e liber de contract. PSD a spus că nu e transferabil. Eu nu cred în nicio ştire sau zvon prin care se sugerează că Victor Ponta ar pleca din PSD”, a spus Liviu Dragnea, în această seară.

„Victor Ponta este un om în care PSD a investit foarte mult, are o bogată experiență acumulată care trebuie folosită. Ponta are de câștigat din PSDExperienţa lui trebuie folosită după alegeri. Din partea noastră nu e liber de contract. Eu am fost vicepremier în guvernul Ponta. Echipa cu care a condus Ponta România a fost o echipă. Nimeni nu poate conduce singur, oricât ar fi de genial. Eu nu cred că pleacă nimeni. Nu sunt lipsiţi de caracter să plece. Pe domnul Bogdan Diaconu îl depăşeşte situaţia. Poate că cei care au avut UNPR, acum vor să facă un UNPR reloaded. Le transmit că dacă vor asta, e prea târziu.", a adăugat liderul PSD.

"Nu îl vom propune pe George Maior ca premier. M-am întâlnit acum câteva zile cu el. A vrut să îmi spună că nu e interesat de asta. Mă susţine pe mine şi partidul. Respinge orice fel de discuţie pe tema premierului", a precizat Dragnea.

Dragnea spune că îi respectă foarte mult pe americani, dar nu crede că aceştia se implică în problemele interne ale României. "Susţin cu toată tăria lupta împotriva corupţiei, dar a adevăratei corupţii. Eu accept riscuri, dar nu execuţii. Îi respect foarte mult pe americani şi am început să înţeleg ce vor. Nu se implică americanii în România. Ei respectă democraţia. E şi interesul nostru să nu fie agăţat de Rusia sau China, dar şi al lor. Dacă în decembrie prind un peşte mare, nu îi mai dau drumul.", a mai spus Dragnea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii