Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, despre viitorul lider TSD

ro

12 Dec, 2015 12:08 3013 Marime text
 
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut faptul că astăzi este o zi importantă pentru Partidul Social Democrat, iar asta pentru că „se va naște un lider”, la Congresul Tineretului Social Democrat unde urmează să se aleagă viitorul lider TSD.
 
„Astăzi e un moment important pentru noi, pentru că astăzi se va naște un lider, pe care eu o să îl ajut foarte mult. Vreau ca împreună cu el și cu ei (tinerii social-democrați—n.r.), în 2016, să pregătim o nouă generație de lideri în partid, un partid care se modernizează, un partid care se transformă și care să vină în fața oamenilor cu o ofertă serioasă și cu oameni credibili, cu foarte mulți tineri”, a spus Dragnea înainte de începerea Congresului Tineretului Social Democrat, notează agerpres.ro.
 
Tot el a vorbit și despe viitoarele alegeri locale și parlamentare.
 
„Vor fi oameni tineri, vor fi păstrați și mulți dintre cei cu experiență, dar anul 2016 e un an în care tinerii trebuie să înceapă să participe la evoluția viitorului lor, trebuie să înceapă să își scrie propria pagină de istorie”, a continuat președintele PSD. 


Sursa foto: pressone.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii