Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, despre Brexit –„ Să negociem interesele românilor care trăiesc în Marea Britanie”

ro

26 Jun, 2016 21:19 1795 Marime text
Președintele PSD Liviu Dragnea a făcut în această seară declarații privitoare la ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (UE).
 
„Există capacitate suficientă și la BNR, și la nivelul Guvernului să gestioneze efectele Brexit-ului, dar asta nu înseamnă că cineva se culcă pe o ureche. Cuvântul a fost (la consultările de la Cotroceni — n.r.) să rămânem în alertă toată lumea și vigilenți. Era aproape imposibil vineri ca cineva din România sau din altă parte să evalueze toate consecințele acestei acțiuni din Marea Britanie. Dar instituțiile statului au început de vineri să lucreze la mai multe planuri în funcție de evoluția situației din UE și din Marea Britanie”, a declarat Liviu Dragnea, invitat în cadrul unei emisiuni la postul România TV.
 
„Să negociem foarte serios interesele românilor care trăiesc în Marea Britanie, pentru că și-au făcut planurile de viață, planuri de muncă. Trecând peste toate atacurile împotriva mea și a PSD, tot sper ca apelul meu de a ne așeza la masă partidele politice, împreună cu președintele pentru a începe construcția unui proiect de țară pentru următorii 20 - 25 de ani rămâne o dorință mare și a mea și a partidului. Noi am început să lucrăm serios la acest plan și cu el vom veni în oferta noastră din septembrie – octombrie”, a declarat acesta în cadrul emisiunii.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii