Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, atac dur la PNL Această ţară nu poate fi guvernată în mod

ro

27 Sep, 2013 14:11 1392 Marime text
Vicepremierul Liviu Dragnea s-a declarat extrem de nemultumit de colaborarea cu PNL in cadrul USL, acuzand proiectele de legi initiate de liberali pe descentralizare sau pe legea electorala. Numarul doi in PSD a cerut o discutie "urgenta" in USL pentru a vedea daca mai "avem puterea sa ducem impreuna la capat ce am promis" in campania electorala.

Intrebat de ziaristi cum isi explica aparitia in Parlament a unui proiect de lege al liberalilor care propune alegerea primarilor in doua tururi de scrutin fara o discutie prealabila in USL, Dragnea a raspuns: "Se explica inexplicabil. Am scos un porumbel dar nu stiu ce sa spun altceva", dupa care a adaugat: "Aceasta tara nu poate fi guvernata in acest mod".

"Sunt unul dintre putinii oamenii care au participat la constructia USL-ului, nu am cum sa nu iubesc asta. Am avut o discutie cu o parte a colegilor liberali care a spus ca urmeaza sa ne intalnim. Inca mai sper. Nu e vorba de nervozitate, e vorba de realism. In acest an este important sa finalizam macar acest proces de modificare a 315 ( Legea 315/1998 privind regiunile de dezvoltare - n.red.) pentru a redefini rolul regiunii de dezvoltare.

Sursa: Hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii