Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Acțiune socială pentru copiii de la Centrul Antonio

ro

09 Jul, 2014 16:00 2501 Marime text
Centrul de plasament Antonio din Constanța a primit astăzi vizita unor oaspeți de seamă; consulul Turciei, al Chinei și un atașat al consulatului Rusiei s-au deplasat la adăpost. Ei au vrut să viziteze micuții și să vadă aparatura care a fost achiziționată în urma târgului organizat și susținut de consulate pe 1 iunie. La eveniment au fost prezenți și cei doi subprefecți ai Constanței. În urma târgului organizat de ziua copilului, prin participarea consulatelor Turciei, Chinei și Rusiei, a fost strânsă suma de 11.000 de lei, de care beneficiază centrul de plasament Antonio.

“Fondurile realizate vor fi donate centrului Antonio. Am cumpărat diferite obiecte de care au nevoie în activitatea zilnică, a afirmat Petre Dinică, director DGASPC Constanța. Reprezentanții consulatelelor partenere în acest proiect au fost prezenți la centrul de plasament, acolo unde i-au vizitat pe micuți. „Toți partenerii acestui proiect promit să continue organizarea unor astfel de activități. pentru fiecare dintre consulate este important să facă ceva pentru propria comunitate cât și pentru populația din România”, ne-a declarat Ali Bozcalişkan, Consulul General al Republicii Turcia la Constanța.

“Sper ca pe viitor să putem face mai multe activități ca acestea, ca să putem îmbunătăți viața copiilor și a comuntăților de aici, din Constanța”, ne-a spus Wang Qing-Shan, Consul General al Republicii China la Constanța. Unii dintre copii și-a primit oaspeții în costume populare și au cântat melodii dobrogene, în semn de mulțumire pentru sprijinul acordat. La eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai prefecturii. „Economia socială ocupă un loc foarte important în viața noastră și faptul că se organizează astfel de evenimente reprezintă un pas înainte pentru societatea românească, a afirmat Ersun Anefi, subprefect al județului Constanța.Cei 70 de copii de la centrul de plasament aveau mare nevoie de aparatura pe care au primit-o, iar orice ajutor este întotdeauna binevenit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii