Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista scurtă a candidaţilor pentru Consiliul de Administraţie al RATC. Cine intră în etapa a doua a procesului de recrutare

ro

30 Nov, 2017 19:35 2205 Marime text
S-a încheiat prima etapă a  evaluării dosarelor de înscriere a candidaturii şi întocmirea listei scurte de candidaţi pentru posturile de membri ai Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa (RATC). S-au înregistrat un număr de 4 (patru) dosare de candidatură care au fost analizate şi evaluate conform criteriilor stabilite şi comunicate public prin anunţul de angajare postat conform cerintelor legale, cu respectarea prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.
Criteriile de evaluare a dosarelor de candidatură pentru Etapa 1 au curpins: analiza dosarelor de candidatura în vederea întocmirii listei scurte de candidaţi, au fost următoarele: prezentarea dosarului de candidatură; îndeplinirea condiţiilor de participare; experienţă în companii similare; calitatea de manager societăţi comerciale publice sau private, membru al CA/administrator în cadrul unor societăţi comerciale publice sau private profitabile sau institutii publice (constituie un avantaj calitatea de manager sau membru al CA/manager în cadrul societatilor/regiilor cu acelaşi profil de activitate ).
În urma evaluării dosarelor de candidatură depuse, iată ce punctaj au obţinut cei patru candidaţi: Dumitru Coiciu – membru CA -5; Aristide Cătălim Dumitrache – membru CA – 4; Cristian Fuior – membru CA -5 şi Bogdan Niţă  - membru CA -5.
Toti candidaţii au fost declaraţi admisi şi înscrişi pe lista scurtă de candidaţi ce vor intra în etapa a doua a procesului de recrutare şi selecţia finală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii