Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liniştea părinţilor, la o tastă distanţă Call-Center pentru urgențe pediatrice

ro

21 Feb, 2016 09:59 3014 Marime text
 
Să fii părinte este dificil, în special la început când părinţii îşi fac griji pentru orice gest care vine din partea bebeluşului lor. Pentru a veni în ajutor, a fost înfiinţat conceptul PEDITEL 1791, care se află la o tastă distanţă pentru a oferi părinţilor liniştea de care au atâta nevoie.
 
Înfiinţat la Cluj, „serviciul PEDITEL 1791 este dedicat părinților ce au nevoie de un sfat medical profesionist pentru sănătatea copiilor lor. Call centrul pediatric PEDITEL 1791 este apelabil prin formarea numărului scurt 1791, un număr cu tarif standard, fără suprataxă, la care răspunde un medic specialist. Medicul PEDITEL 1791 este pregătit să vă răspundă la întrebările legate de sănătatea copilului dumneavoastră, non stop. Serviciul este o premieră în România. Inițiat și implementat de Fundația Părinți din România”, se arată pe site-ul lor.
 
La acest program nu apelează doar părinţi din judeţul Cluj, ci din toată ţara. Programul înregistrează semnale pozitive în Iaşi, Bucureşti, Braşov şi Constanţa. Serviciul funcționează 24/7, fiind deservit de un medic/tură sau gardă.
 
Fundaţia Părinţi din România intenţionează să identifice parteneri, astfel încât serviciul să devină naţional.
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii