Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liliana Mincă râvnește la funcția de primar de Constanța?

ro

02 Aug, 2015 00:31 2804 Marime text
Liliana Mincă, unul dintre parlamentarii care a trecut prin curtea multor partide și partidulețe, s-a decis să candideze la Primăria Constanța. Cel puțin așa ne-au șoptit niște surse politice.
Cine este Liliana Ghervasuc Mincă? Prima oară a fost cunoscută drept director al Loteriei Române, din 2006 până în 2009. Ulterior, a fost numită de premierul Emil Boc președinte al Agenției Naționale de Control al Exporturilor. După ce a părăsit și această funcție, s-a implicat total în politică. A fost candidatul PSD+PC, apoi în PND, în UNPR, pentru ca, în final, să intre în PP-DD, de unde a fost exclusă. S-a căsătorit în 2007 cu omul de afaceri Ion Mincă.
Deşi de viitoarele alegeri locale ne desparte mai puţin de un an, partidele de la malul mării nu şi-au anunţat încă, oficial, candidaţii. Chiar şi aşa, la momentul actual, se vehiculează nouă nume de posibili aspiranţi la mandatul de primar al municipiului Constanţa, mandat la care fostul social-democrat Radu Mazăre a renunţat.
Tot în această seară, am aflat că și constănțeanul Dorel Onaca, cel care a stat ani buni în spatele lui Traian Băsescu, vrea să candideze la Primăria Sectorului 4 din București. 



Sursa foto: epochtimes-romania.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii