Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liliana Mincă a plecat din UNPR şi s-a înscris în PP-DD

ro

26 Oct, 2012 23:28 1539 Marime text

Fostul director al Loteriei Române, Liliana Mincă, a plecat din UNPR şi s-a înscris în PP-DD. Mincă va candida din partea partidului lui Dan Diaconescu pentru un post de deputat în Colegiul 3 Săveni din Botoşani.

Liliana Mincă a declarat, vineri, la România TV, că a decis să plece din UNPR pentru că o depăşeau "jocurile prea multe" care se făceau acolo.

"Nu tot timpul eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi colegi. Nu am nimic ce să le reproşez celor de la UNPR... însă sunt mult prea multe jocuri care pe mine mă depăşesc şi mă obosesc. Prefer să-mi concentrez energia, forţa către cei care au cu adevărat nevoie de mine. Acum o săptămână am fost la Săveni, de unde eu provin, şi am văzut că acolo nu s-a schimbat nimic. Oamenii m-au rugat să-i ajut, să fac ceva pentru ei, şi voi face din postura de parlamentar", a spus Mincă.

"Nu mă duc în Parlament pentru că am nevoie de imunitate. Voi fi o voce pentru cei de la Botoşani", a adăugat Mincă.

Liderul filialei PP-DD, Marius Cristescu, a anunţat, la rândul său, că toate candidaturile, inclusiv cea a Lilianei Mincă, au fost validate în structurile de conducere ale organizaţiei judeţene şi au fost înaintate spre aprobare la Bucureşti.

"Echipa pe care o propunem este o echipă care se va bate de la egal la egal cu Uniunea Social Liberală şi Alianţa România Dreaptă", a spus Cristescu.

În decembrie 2011, Liliana Mincă a demisionat din PC şi s-a înscris în UNPR.

Citeste AICI

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii