Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lidia Manuela Onofrei, numită președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție

ro

12 Jan, 2017 23:18 2295 Marime text
Lidia Manuela Onofrei a fost numită în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDCA), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, informează Agerpres.

Totodată, premierul Grindeanu a decis eliberarea Gabrielei Coman din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al ANPDCA.

Pe de altă parte, Sorin Grindeanu l-a numit pe Liviu Cozmin Stoica în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției pentru Agenda Digitală a României.

Prin alte decizii ale prim-ministrului, Viorel Ștefu a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, iar Rareș Trișcă a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătății.

Premierul a mai decis numirea lui Ovidiu Aurelian Flori în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor și eliberarea lui Marcel Ioan Boloș din funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Potrivit unei alte decizii a premierului Grindeanu, începând cu data de 31 ianuarie, Gabriela Scutea va fi eliberată, la cerere, din funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției.

Deciziile au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial.


Sursa foto: BN24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii