Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se dezic de directorul CN APMC Liderii PSD Contanța, îngrijorați de situația din Port

ro

10 May, 2015 14:43 1177 Marime text
 
 
Cele mai importante decizii luate în cadrul şedinţei Biroului Permanent Județean (BPJ) al PSD Constanța, care s-a întrunit azi, se referă la conducerea interimară a organizației județene și la situația protestelor din portul Constanța.
 
Pe 15 mai va avea loc întrunirea Comitetului Executiv Județean lărgit, pentru a valida noua conducere interimară a Biroului Permanent Județean și pentru a stabili atât calendarul alegerilor interne, cât și norma de reprezentare la nivelul Conferinței Județene.
 
În același timp, toată conducerea organizației județene PSD Constanța își exprimă îngrijorarea cu privire la protestele din zona Portului Constanța.
 
PSD Constanța nu are nicio implicare și nici o legătură cu numirea directorului general Valentin Ionescu, mai ales în condițiile în care acesta nu este nici măcar membru al PSD, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
PSD a votat în Parlament, în data de 29 aprilie, pentru aprobarea unei anchete a situației din Portul Constanța de către Comisia de Transport și Infrastructură. Ancheta Comisiei va fi finalizată la sfârșitul lunii iunie, iar în baza concluziilor rezultate vor fi luate măsurile care se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii