Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 CJC anunță că un nou spital de oncologie ar putea funcționa în fostul sanatoriu de la Eforie Sud

ro

17 Aug, 2016 12:15 2754 Marime text
La această oră, în sala Remus Opreanu, a Palatului Administrativ din Constanța are o conferință de presă organizată de liderii Consiliului Județean. Întâlnirea cu jurnaliștii are ca scop detalierea proiectelor de hotărâre listate pe ordinea de zi a ședinței ordinare de astăzi, programată să înceapă la ora 13:00. 

UPDATE 2, ora 12:58: 

Președintele CJC Constanța a anunțat și modificări în organigrama instituței pe care o conduce. Țuțuianu a spus însă că nimeni nu va fi dat afară, ci posturile se vor reorganiza. Noua organigramă actualizată ar urma să fie gata la sfârșitul lunii septembrie.
 
Vicepreședintele CJC Daniel Learcu a informat și el în conferința de astăzi că dorește construirea unui nou spital specializat în tratarea cancerului. Proiectul se află deja în faza studiilor de oportunitate și fezabilitate, iar noua unitate medicală cu specializată pe oncologie ar urmă să funcționeze în fostul sanatoriu de la Eforie Sud.
 
Referitor la renunțarea Consiliului Județean la acțiunile pe care le deține la Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu, vicepreședintele CJC Claudiu Palaz a precizat că proiectul a fost deocamdată amânat pentru ședința viitoare a Consiliului. 


UPDATE 1, ora 12:44:

La conferință au luat parte atât președintele CJC, Horia Țuțuianu, cât și cei doi adjuncți ai săi, Claudiu Iorga Palaz și Daniel Learciu.
 
În deschiderea conferinței, Țuțuianu a ținut să mulțumească presei că i-a sesizat situația fostului director de la Arhivele Naționale Filiala Constanța, Virgil Coman. În consecință, primul proiect pe ordinea de zi în ședința CJC de astăzi vizează tocmai acordarea titlului de cetățean de onoare post-mortem al județului Constanța pentru regretatul istoric.
 
Tot la întâlnirea cu jurnaliștii, liderii CJC au anunțat că, în premieră, va exista o comisie ce va analiza solicitările primăriilor, din care vor face parte liderii politici ai formațiunilor reprezentate în Consiliul Județean, respectiv: PSD, PNL, PMP și ALDE. 

sursa foto: ZIUA de Constanța
Citește și ... Ședința Consiliului Județean Constanța. Virgil Coman propus cetățean de onoare. Ajutoare financiare de urgență. Alte proiecte
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii