Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie deschisă CERONAV vrea să cumpere un simulator de radiocomunicaţii maritime (document)

ro

07 Nov, 2014 15:44 2155 Marime text
Centrul Român pentru Pregatirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) organizează o licitaţie deschisă de atribuire a contractului „Furnizare simulator de radiocomunicaţii maritime (GMDSS)”.
 
Adresa de la care se pot obţine informaţii suplimentare, precum şi caietul de sarcini şi documente suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv şi sistemul de achiziţie dinamic), dar şi ofertele sau solicitările de participare pot fi obţinute sau transmise la adresa: strada Pescarilor, nr. 69A, municipiul Constanţa, la sediul CERONAV. Locul principal de livrare este municipiul Constanţa.
 
Contractul presupune furnizare unui simulator de radiocomunicaţii maritime (GMDSS) astfel: o bucată, dotată cu 9 posturi cursant şi un post instructor livrat „la cheie” incluzând toate componentele necesare hardware şi software, documentaţie, instalare, instruire precum şi asigurarea service-ului în perioada de garanţie pentru toate componentele simulatorului (hardware şi software), potrivit licitatiapublica.ro. Valoarea estimată fără TVA este 260.592 de lei. Durata contractului/acordului cadru/SAD sau termenul pentru finalizare este de trei  luni începând de la data atribuirii contractului.
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 18 noiembrie, ora 16.00. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 noiembrie, ora 16.00. Data limită de evaluare a ofertelor este 24 decembrie ora 18.00.

Anunţul complet de participare poate fi vizualizat în secţiunea „documente” a acestei ştiri.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii