Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Libertatea.ro Cel mai cunoscut pitic din România a murit. Cristi suferea de o boală gravă

ro

09 Nov, 2016 20:07 4737 Marime text
Lumea artistică este în doliu după ce, ieri, Cristi, cel mai cunoscut pitic de la noi, a murit, scrie Libertatea.ro.

Potrivit apropiaților, Cristi avea probleme grave de sănătate, suferind de ciroză, însă neglija orice recomandare. Nu urma tratamentul prescris de medici și, mai mult, ar fi continuat să bea, uneori chiar și pe ascuns.

Cel mai cunoscut pitic din România a murit la Cluj, anunțul fiind făcut pe Facebook de un apropiat. „Deci nu îmi vine să cred. Nu poate fi adevărat că a plecat Cristi Magicianul Piticul Colorado după doar câteva luni de când s-a născut fetita ta să o lași singură? De ce??? De ce? De ce doamne nu ai grijă și de noi artiști? De ce dai pe cineva și ei la fel de repede pe alt cineva drag? Asta vara am filmat la eforie botezul fetiței tale cu #NeaMarin. Ce bucuros erai ca ai fata si ca o sa ai urmași.

De ce nu te-a ținut Dumnezeu lângă ea decât câteva luni??? Și unde a trebuit să mori? Taman la Cluj unde acum 2ani a murit și mama Karla Monty după ce ați venit la ea….de ce tocmai acolo? cu cine mai râd eu?? Prea tânăr sa pleci… Îmi pare extrem de rău ca nu te mai pot vedea niciodată. Îmi pare nespus de rău și cu atâta durere îți spun. Dumnezeu să te odihnească în pace!„, a scris Magicianul Toredo pe pagina lui de Facebook.

Cristi şi soția sa Mădălina, ambii din Botoșani, au au devenit părinţi în luna martie, când tânăra a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, cu o greutate de 2,55 kg şi o înălţime de 44 de centimetri. Micuța Eva Maria a fost botezată cu fast, la o petrecere la care au participat și Nea Mărin, Andreea Mantea și Liviu Vârciu.

Citeşte mai departe pe Libertatea.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii