Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii vor vota pentru ridicarea imunității Elenei Udrea

ro

21 Oct, 2015 14:33 1789 Marime text
Liberalii au anunțat astăzi, într-un comunicat, că vor vota favorabil în Parlament cererile DNA privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a unor parlamentari și că nu va face excepție nici în cazul fostului ministru Elena Udrea. Liberalii subliniază poziția politică "tranșantă" și "consecventă" de a vota favorabil cererile de acest fel adresate Parlamentului indiferent de numele persoanei în cauză sau de apartenența politică a acesteia.
"Spre deosebire de PSD, PNL a votat favorabil solicitările DNA, chiar și atunci când a fost vorba de parlamentari liberali. PSD nu și-a respectat propria rezoluție privind criteriile de integritate și a făcut tot posibilul pentru ca senatorul social-democrat Dan Șova și, implicit, premierul Victor Ponta, să nu ajungă în fața unui judecător care să se pronunțe în cazul lor", se menționează în comunicat. PNL susține că PSD "a dovedit o atitudine ipocrită față de opinia publică", întrucât una a afirmat public și cu totul altceva au votat parlamentarii săi.
Amintim că procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut ieri Camerei Deputaților ridicarea imunității pentru urmărirea penală, reținerea și arestarea preventivă a Elenei Udrea pentru noi fapte.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii