Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii se pregătesc de alegeri Puiu Hasotti despre cum se câştigă un colegiu

ro

17 Mar, 2012 19:57 1572 Marime text

Hotelul IBIS din Constanța a găzduit astăzi un seminar regional de pregătire a formatorilor din filialele Partidului Național Liberal din regiunea Sud-Est, în vederea derulării în cele mai bune condiții a campaniei electorale pentru alegerile locale din luna iunie.

La eveniment au participat membri ai filialelor PNL din Constanța, Tulcea, Călărași, Brăila, Ialomița și Galați.

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a fost reprezentată la seminar de către președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, senatorul Puiu Hașotti, care probabil le-a spus celor prezenţi despre cum se câştiga alegerile într-un colegiu, consilierul județean Dănuț Antonoaea-Zepa, membru al BPT al PNL Constanța, precum și de aleși locali liberali din organizațiile Năvodari, Eforie, Techirghiol, Cernavodă, Hârșova, Mangalia, Băneasa și Ovidiu.

Seminarul de pregătire a formatorilor, susținut de reprezentanți ai Secretariatului General al PNL, a fost structurat pe două module principale: comunicare și organizare structuri electorale.

Scopul susținerii acestui seminar a fost, în opinia organizatorilor, acela al împărtășirii celor mai bune practici de campanie electorală către comunicatorii locali ai Partidului Național Liberal pentru a maximiza scorul USL în alegerile locale din vara acestui an.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii