Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În 2006 făcea schimb de terenuri cu Primăria Constanţa Liberalii s-au abţinut de la votul în cazul PUZ-ului iniţiat de Agexcom-ul lui Burchi

ro

30 Apr, 2015 13:08 2178 Marime text

Consilierii liberali şi ţărănistul Tudorel Chesoi s-au abţinut de la vot, în cadrul şedinţei aparatului administrativ al municipiului Constanţa, în cazul proiectului de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic zonal - zona delimitată la nord de bulevardul Aurel Vlaicu, la vest de aleea Umbrelor şi aleea Melodiei, la sud de str. Soveja şi la est de bd. Al.Lăpuşneanu, iniţiator SC Agexcom Internaţional SRL. Radu Matei a explicat că, în viziunea liberalilor, zona la care se face referire în proiect este deja foarte aglomerată din punct de vedere urban. El a precizat că municipiul Constanţa are nevoie de mai multe spaţii verzi.

Citeşte şi: 

Un afacerist asociat cu un co-inculpat de-al lui Mazăre în Dosarul Retrocedărilor aşteaptă aprobarea Consiliului Local Constanţa pentru un PUZ

Filiera cipriotă prin care „se scurg“ banii din bugetul local are legături indirecte cu Mazăre, Constantinescu și Strutinsky (galerie foto+document)

Asociat cu Sorin Strutinsky şi una dintre societăţile prin care ar fi încasat comisioane ilegale. PUZ-ul gigant al lui Burchi revine pe turnantă (documente)

Mazăre - „N-am auzit în viaţa mea de Burchi“: Proiectul fostului asociat al lui Strutinsky, retras din şedinţa Consiliului Local Constanţa (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii