Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii constănţeni nu sunt de acord cu majorarea taxelor şi impozitelor pentru 2018

ro

30 Nov, 2017 16:53 2239 Marime text
Președintele organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean George Muhscină, critică în termeni duri inițiativa administrației locale a PSD de creștere a taxelor locale pentru constănțeni.
„Creșterea taxelor locale impusă de PSD la Constanța este încă o dovadă a lipsei totale de respect pentru constănțeni. Sarea pe rană este însă comparația pe care administrația constănțeană o face cu municipiul Cluj. Cu alte cuvinte, constănțenii să plătească taxe ca la Cluj pentru a avea infrastructură și servicii publice în ruină, la Constanța. Exclus! Partidul Național Liberal se va opune vehement oricăror creșteri de taxe locale în Constanța”, declară consilierul județean George Muhscină.
Acesta susține că PNL Constanța nu va fi de acord cu „niciun leu în plus la taxe în Constanța. Mesajul Partidului Național Liberal este clar și va fi susținut în comisii și Consiliul Local Municipal Constanța. Dacă proiectul intră în vigoare în forma actuală se va atenta în mod grav la buzunarul cetățenilor. Taxa de salubritate este mai mult decât dublată! Impozitul pe casele constănțenilor crește cu 25%, pentru clădirile nerezidențiale creșterea impozitului fiind de 520%”.
„Vă dau un exemplu. Pentru un apartament de 2 camere, unde îți desfășoară activitatea o firmă, astăzi, în 2017, proprietarul plătește 625 lei. Din ianuarie anul viitor va plăti 3250 lei. Vă dați seama că toți agenții economici din oraș vor suporta aceste creșteri, fie că sunt proprietari, fie că închiriază. Vă dați seama ce impact va avea această măsură asupra economiei locale, care și așa e la pământ? Atât la nivel local, cât și la nivel central, politica PSD exprimă un singur lucru: foame de bani! Toate aceste creșteri de taxe locale vin pe fondul nefast al unor scumpiri în lanț, pricinuite de politicile revoluționare ale Guvernului PSD”, conchide președintele organizației municipale a PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii