Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii au depus dosarele candidaților PNL pentru Consiliul Local Municipal Constanța

ro

25 Apr, 2016 13:13 3106 Marime text
 
Echipa propusă de Organizația municipală Constanța a PNL a depus dosarele de candidatură la Biroul Electoral Municipal Constanța. Candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac, a fost însoțit de liderii PNL Constanța, în frunte cu preşedintele Gheorghe Dragomir.
 

„Echipa Filialei Constanța a PNL se prezintă foarte bine înainte de aceste alegeri. Suntem încrezători în forțele noastre, suntem foarte bine organizați și am venit aici, împreună, pentru a transmite susținerea și sprijinul necondiționat pentru candidatura domnului Vergil Chițac și a echipei liberale pentru Primăria Constanța”, a declarat președintele Filialei PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

 
La eveniment au participat, alături de președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, prim-vicepreședinții PNL Constanța, deputatul Mihai Lupu și senatorul Puiu Hașotti, secretarul general Septimiu Bourceanu, vicepreședintele PNL Constanța, Robert Boroianu, Cristy Remus Baisan și George Muhscina, membri ai BPJ al PNL Constanța și, nu în ultimul rând, majoritatea celor care vor candida pentru CLM Constanța.
 

„PNL are o susținere puternică în Constanța. Muncipiul trebuie să revină pe mâini bune, cu o administrație altfel, care să ne dea șansa să transformăm Constanța într-un oraș puternic din toate punctele de vedere: social, economic și cultural. Avem încredere într-o echipă nouă, formată din profesioniști, din oameni cu voință, ambiție și putere”,  a declarat vicepreședintele liberal Robert Boroianu.

 
Liberalii sunt mulțumiți că numărul de semnături de susținere strânse de echipa PNL pentru candidatura la funcția de primar a președintelui Organizației municipale PNL Constanța, Vergil Chițac, și pentru lista de consilieri municipali liberali depășește 11.400. 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii