Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Leonard Doroftei nu mai vrea să fie președinte al Federației Române de Box

ro

13 Nov, 2015 19:31 2503 Marime text
Președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei, a demisionat, astăzi, după trei ani de la instalarea în funcție, se arată într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al Federaţiei. Fostul campion mondial WBA și-a explicat decizia prin faptul că nu mai dorește "ceartă și polemici", precizând că Federaţia de Box are nevoie de liniște pentru a depăși problemele cu care se confruntă în ultimul timp.
 
"Am petrecut la conducerea Federației Române de Box trei ani lungi, cu bune și rele. Au fost destule greutăți, dar am trăit și multe momente plăcute, când sportivii noștri au revenit la marile competiții internaționale, ba mai mult, s-au întors de acolo cu rezultate deosebite. A venit momentul să pun punct, din punctul meu de vedere. Demisionez. Nu mai doresc ceartă și polemici. Federația Română de Box are nevoie și de liniște, sau mai ales de asta, pentru a depăși mai ușor problemele cu care se confruntă acum", a arătat Doroftei în comunicat. El a menționat că nu exclude ca în viitor să revină la conducerea boxului românesc.
 
În ultima perioadă, fostul campion mondial și european la amatori a fost criticat de mai mulți reprezentanți ai boxului românesc, printre aceștia numărându-se și Adrian Lăcătuș, antrenorul lotului național feminin, care a afirmat că ''Doroftei a fost un bun sportiv, dar președinte niciodată'', potrivit Agerpres.
 
De asemenea, Robert Băeatu, antrenor de box la Olimpia București, fost secretar general la FR Box, a anunțat, la 22 octombrie, că au fost strânse 64 de semnături pentru demiterea lui Doroftei. Leonard Doroftei (45 ani), fost campion mondial și european la amatori, dar și campion mondial la profesioniști (WBA), a fost ales președinte ale Federației Române de Box în noiembrie 2012.



sursa foto: youtube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii