Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legea care duce la închiderea supermarketurilor din România. Mâine ar putea fi aprobată

ro

07 Jun, 2016 03:16 3427 Marime text
Reprezentanții marilor lanţuri de magazine din România susţin că dacă legea care care obligă retailerii să comercializeze 51% produse româneşti și eliminarea ”taxei la raft” va fi votată de parlamentari, acestea și-ar putea închide afacerile în România, potrivit libertatea.ro.
 

„Dacă legea va intra în vigoare va crea un mediu ostil, poate conduce la suspendarea licenţei de funcţionare a unei reţele, iar în final poate conduce la închiderea unor magazine”, spune, conform aceleiași surse George Bădescu, director executiv AMRCR.

Legea inițiată de mai mulți parlamentari liberali spune că în România comercianţii de produse alimentare au obligaţia ca, pentru categoriile: carne, legume şi fructe, să achiziţioneze aceste produse în proporţie de cel puţin 51% corespunzător fiecărei categorii, provenite din lanţul alimentar scurt, aşa cum este definit în Politica Agricolă Comună a Uniunii Europene.
Mâine actul normativ ar urma să intre la vot final în Camera Deputaților care este și forul decizional. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radu 07 Jun, 2016 11:46 Drum bun si cale batuta. Sa plece cu produsele lor pline de Euri, pesticide, zahar im exces, sare in exces, coloranti, conservanti etc