Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legea anti-fumat rămâne neschimbată. S-au respins modificările propuse

ro

04 Oct, 2016 12:26 2617 Marime text
Comisiile reunite de sănatate, industrii şi juridică au respins, astăzi, toate modificările aduse la legea anti-fumat, potrivit hotnews.ro. Votul final se va da în plenul Camerei Deputaţilor.

Comisiile de la Camera Deputaţilor au votat, astăzi, să păstreze în forma iniţială un proiect al Guvernului prin care se transpune o directivă privind stabilirea condiţiilor pentru fabricarea, prezentarea şi vânzarea produselor din tutun şi a produselor conexe şi să respinga modificarile aduse acesteia. Aceste modificări s-au adoptat la Senat şi prin ele se abrogau mai multe articole din Legea 349/2002 actualizata, în vigoare din primavara acestui an, prin care fumatul este interzis în spaţiile închise şi se stipulează că: „Fumatul este permis în spaţii separate, complet izolate şi inscripţionate special pentru această destinaţie, precum şi pe terase exterioare amenajate în acest scop".

Un alt amendament care a fost respins astăzi, aparţinând deputatului PSD Aurelia Cristea, cea care a promovat legea anti-fumat aflata în vigoare, se referea la interzicerea fumatului în maşină în prezenţa minorilor sau femeilor însărcinate.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii