Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legea ANI a trecut de Camera Deputatilor, dupa ce initial a fost respinsa

ro

29 Apr, 2010 01:25 1549 Marime text

legea_ani.jpgPuterea a reuşit să strângă necesarul de două treimi din numărul de deputaţi pentru a trece Legea ANI. 183 de deputaţi au votat pentru. Proiectul va ajunge şi pe masa Senatului.

Iniţial, Legea ANI nu a putut fi adoptată de Camera Deputaţilor, din cauza lipsei numărului necesar de voturi pentru actele organice, în favoarea ei votând doar 151 de deputaţi, în timp ce doi s-au împotrivit, iar 49 s-au abţinut.

Deputaţii au decis reluarea votului asupra proiectului de funcţionare a legii Agenţiei Naţionale de Integritate, prin ridicarea mâinii. De data aceasta, legea ANI a trecut de Camera Deputaţilor, cu 183 de voturi pentru, 27 de abţineri, dar niciun vot împotrivă.

Proiectul Guvernului Boc, programat să fie astăzi dezbătut în Camera Deputaţilor, a stârnit dispute în Comisia Juridică, acolo unde ar fi trebuit să fie avizat până la ora 12.00. Opoziţia a încercat să amâne discuţiile, dar nu a avut sorţi de izbândă, iar în cele din urmă, proiectul a trecut.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a votat astăzi proiectul legii de funcţionare a Agenţiei Naţionale de Integritate, informează NewsIn. Deputaţii jurişti au adoptat cu 15 voturi favorabile şi cinci abţineri raportul de admitere al legii care reglementează desfăşurarea activităţii Agenţiei Naţionale de Integritate, urmând ca proiectul să fie dezbătut de plen miercuri după masă.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii