Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lavinia Popescu, unic asociat la SC Carlyle Pharma SRL

ro

09 Oct, 2016 15:27 2237 Marime text
Schimbări în structura de asocuația a SC Carlyle Pharma SRL. Adunarea Generală a Asociaților, întrunită la mijlocul lunii trecute, a aprobat:
 
  • Cesionarea de către asociata Daiana Maria Voicu a 39 de părți sociale, fiecare în valoare de 10 lei, valoarea totală 390 de lei, reprezentând 95,12% din capitalul  social al firmei către Lavinia Adriana Popescu.
  • Cesionarea de către Adina Mitalac a unei părți sociale, în valoare de 10 lei, reprezentând 2,44% din capitalul social al firmei către Lavinia Adriana Popescu.
 
Prin cedarea părților sociale, atât Daiana Maria Voicu, cât și Adina Mitalac se retrag din societate. În acest context, structura capitalului va fi următoarea:
 
Lavinia Adriana Popescu deține 41 de părți sociale în valoare de 10 lei fiecare, valoare totală 410 lei, reprezentând 100 din capitalul social total. Participarea la profit și pierderi aparține 100% Laviniei Adriana Popescu.
 
Cine este Carlyle Pharma SRL
Conform Registrului Comerțului, firma a fost înființată în 2013 și are sediul social în sat Petrești, comuna Corbeanca din județul Ilfov. Societatea are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Unic asociat și administrator al societății este acum Lavina Popescu. Aceasta nu mai apare ca asociat în vreo altă firmă înregistrată în România. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii