Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laura Codruţa Kovesi, invitată la Adevărul Live „Nicuşor Constantinescu a respectat regulile DNA“

ro

02 Jun, 2014 11:40 4677 Marime text
Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, invitată astăzi la Adevărul Live, a vorbit despre dosarele cu nume grele care au zguduit lumea politică şi nu numai.

Despre cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, Kovesi a declarat „am aprobat să plece în SUA pentru tratament. Nu pot să zic că plecarea temporară din ţară a încurcat în vreun fel ancheta. În situaţia în care o astfel de perosană nu se întoarce, poate să creeze o problemă în anchetă. Până în acest moment, Nicuşor Constantinescu a respectat regulile de anchetă ale DNA-ului“.

„Suntem imparţiali în activitatea noastră. Anul acesta au fost dosare din toate partidele. Indiferent de calitatea persoanei într-un partid, anul acesta, toate dosarele au fost respinse (n.r. de Parlament). În acest caz, dosarul îşi continuă cursul. Dacă sunt suficiente probe, persoana în cauză este trimisă în judecată“, a mai declarat procurorul-şef al DNA, în cadrul emisiunii Adevărul Live.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii