Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare de carte la Muzeul de Artă Constanța

ro

14 Jan, 2016 09:40 2395 Marime text
Ioana Chicet-Macoveiciuc alias Prințesa Urbană, printre cele mai cunoscute mămici-blogger din România, urmărită în mediul online de zeci de mii de fani datorită abordării inedite a subiectelor de parenting, lansează sâmbătă, 16 ianuarie, începând cu ora 10.30, la Muzeul de Artă Constanța, o carte de parenting ce cuprinde povești pline de umor și informații utile pentru părinți.
 
Iar pentru ca părinții să se poată bucura de lansare și de speakeri, invitația la eveniment se adresează și copiilor, care vor avea parte de momente de distractie în limba engleză cu cei de la Helen Doron English, ce vor veni cu un arsenal de activități pentru copii. Episoade educative, jucării și materiale educaționale unice, dar și tehnologia realității augmentate, toate vor fi aduse special pentru copii în cadrul activităților interactive desfășurate de către profesorii specializați în predarea limbii engleze ca limba maternă de la Helen Doron English.
 
„Este o tradiție pentru Centrul Internațional Helen Doron English să susțină evenimente de parenting dedicate tinerilor părinți, și nu numai. Mămici, tătici, bunici, cu toții sunt invitați să petreacă momente interesante la acest eveniment dedicat lor, celor care caută în permanență să-și dezvolte abilitățile de parenting, pentru a le oferi copiilor cel mai bun start în viață. Prezența profesorilor specializați la eveniment le asigură părinților momente de distractie pentru copiii lor și de ce nu, scurte lecții dinamice de limba engleză, de la care copiii vor pleca cu informații bogate. Specificul metodei este că atunci când un copil participă la lecțiile de limba engleză cu Helen Doron English învață la fel ca limba maternă, prin jocuri și activități, și începe să spună primele cuvinte în engleză încă de la primele lecții. Îi invităm pe părinți și pe copiii să cunoască distracția în engleză, marca Helen Doron English în cadrul evenimentului organizat de către una dintre cele mai îndrăgite mame-blogger din România”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonator al Centrului Internațional Helen Doron English, în România.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii