Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare de carte la Constanţa Ana Maria Huzum - ”Dacă există îngeri, atunci eu sunt mama unuia dintre ei”

ro

04 Apr, 2014 10:26 3823 Marime text
Mâine, de la ora 12.00, la Centrul Focus din Constanţa, are loc lansarea de carte „Jurnalul unei mame de înger”. Autoarea cărţii, Ana Maria Huzum, a scris această carte la un an de la dispariţia Mirunei Huzum. Cartea a luat naştere din durerea unei pierderi enorme.

“Jurnalul meu este pentru toți cei care îndrăznesc să privească cu adevărat în jurul lor și să vadă realitatea. Nu se râde mereu. Nu se spun numai vorbe de iubire. Se mai și plânge. Se mai și spun vorbe de dor. Peste tot în lumea aceasta se moare. În fiecare familie, la un moment dat cineva se stinge și, atunci, doare. A citi despre durerea unui părinte care și-a pierdut copilul, înseamnă a-ți educa mintea să nu-și întoarcă privirea de la suferință, ci să o accepte ca pe o balanță a vieții; înseamnă a-ți educa spiritul să sară în ajutorul celui care are nevoie, când are nevoie și să și știi de ce are nevoie; și mai ales înseamnă a-ți educa inima să dăruiască iubire celui care a pierdut cea mai de preț iubire: cea a copilului său!”, spune Ana Maria Huzum, autoarea cărţii „Jurnalul unei mame de înger”.

Evenimentul este găzduit de Asociaţia „Dăruieşte aripi” Constanţa, filiala Organizaţiei E.M.M.A. Constanţa şi scriitoarea Ana Maria Huzum, reprezentanta editurii EIKON.

Sursa foto: facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii