Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lady Gaga dezvăluie că a fost violată la vârsta de 19 ani

ro

03 Dec, 2014 23:33 2011 Marime text
 
Lady Gaga a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a fost violată la vârsta de 19 ani, iar acea traumă a inspirat-o să compună cântecul „Swine", care a fost inclus pe cel de-al treilea album de studio al artistei americane, „Artpop", informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

În interviul pe care l-a acordat, ieri, jurnalistului Howard Stern, Lady Gaga spune că a fost violată la vârsta de 19 ani, dar nu a dorit să vorbească până acum în public despre acel episod sumbru din viaţa ei, întrucât nu voia ca acesta să o definească.

„Am trecut prin nişte lucruri îngrozitoare, de care pot să râd acum, pentru că am participat după aceea, de-a lungul anilor, la multe sesiuni de terapie psihologică, fizică şi emoţională, pentru a mă vindeca", a declarat Lady Gaga în acel interviu.

„Muzica a fost minunată pentru mine. Dar, ştiţi cum e, într-o vreme eram doar o cochilie a propriei persoane. S-a întâmplat când aveam 19 ani. Am mers la o şcoală catolică şi apoi au început să se întâmple dintr-odată tot felul de lucruri grozave, iar eu îmi spuneam: «Aşa sunt oare adulţii?»", a adăugat ea.

Sursa: Mediafax
Sursa foto: www.2dayfm.com.au
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii