Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La punctul de frontieră Constanţa Sud Agigea Nouă captură de jucării şi accesorii pentru telefoane, susceptibile a fi contrafăcute

ro

28 Sep, 2015 16:05 1764 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu inspectorii vamali au descoperit, în 25 septembrie, într-un container sosit în Punctul de trecere a frontierei Constanţa Sud Agigea din China, jucării şi accesorii de telefoane susceptibile a fi contrafăcute cu o valoare de aproximativ 227.600 lei dacă ar fi originale. Containerul sosise pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Brăila.

În urma controlului, au fost descoperite 1.636 de jucării (maşinuţe) şi 3.200 bucăţi folie protecţie pentru telefoane mobile, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 227.600 lei dacă ar fi originale. Bunurile în cauză au fost confiscate de către lucrătorii vamali, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean turc, în vârstă de 21 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii