Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La pescuit, cu plase ilegale

ro

22 Oct, 2012 16:05 1252 Marime text
În urma unui control efectuat de poliţişti au fost depistaţi patru bărbaţi care transportau plase monofilament în lungime de aproximativ 200 metri şi pescuiau cu o plasă din aţă, fără autorizaţie.

Vineri, în jurul orei 11.00, lucrătorii de frontieră din cadrul Sectorului PF Tulcea i-au identificat, în apropierea localităţii Ceamurlia de Jos, pe T.D. (26 ani) şi T.G. (27 ani), care transportau, ascunse în doi saci, opt plase monofilament şi 16 kilograme de caras.

Poliţiştii din cadrul SPF Cernavodă au verificat în ziua de sâmbătă, la ora 14.00, o ambarcaţiune din tablă, în care se aflau I.P. (27 ani) şi C.L. (24 ani). Poliţiştii de frontieră spun că bărbaţii pescuiau cu ajutorul unei plase din aţă şi nu au putut prezenta autorizaţia de pescuit cu unelte de tip industrial.

Plasele, cu o lungime de aproximativ 200 de metri, au fost confiscate, iar peştele a fost predat unei societăţi comerciale de profil. Suspecţii sunt cercetaţi pentru deţinerea plaselor monofilament, respectiv lipsa licenţei de pescuit cu unelte de tip industrial.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii