Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Organizaţia Judeţeană de Tineret a PDL vor fi alegeri până la toamnă

ro

16 Jun, 2011 21:53 976 Marime text

Până la data de 31 august 2011, Organizația Județeană de Tineret a Partidului Democrat Liberal își va alege structurile de conducere în municipiile, orașele și comunele cu populația de peste 5.000 de locuitori din județul Constanța.

În cadrul ședinței Biroului Permanent Județean de Tineret ce s-a desfășurat în cursul zilei de ieri, s-a stabilit ca în următoarele două săptămâni să aibă loc procedura de alegeri a președintelui și Biroului Permanent Local în localitățile: Năvodari, Murfatlar, Cogealac, Nicolae Bălcescu și 23 August.

„Prioritatea organizației noastre constă în pregătirea tinerilor democrat-liberali din județ pentru alegerile locale și parlamentare din anul 2012. În perioada următoare, întreaga organizație de tineret se va transforma într-o școală de formare și perfecționare politică, administrativă, economică și culturală, astfel încât, toți tinerii care doresc să activeze în viața publică să primească și pregătirea adecvată. Tinerii care vor confirma și își vor demonstra competența ne vor putea reprezenta la alegerile locale și parlamentare din anul 2012 sau în instituțiile descentralizate ale statului", a afirmat președintele Organizației Județene de Tineret a Partidului Democrat Liberal, Mihai Petre.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii