Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La ordinul viceprimarului Consilierii din Techirghiol trebuie să convoace şedinţa comisiilor de specialitate!

ro

21 Jan, 2016 19:14 803 Marime text
 
Viceprimarul din Techirghiol Ioan Soceanu a lansat o invitaţie consilierilor locali. Astfel, în vederea întocmirii ordinii de zi  a şedinţei ordinare din 29 ianuarie, Soceanu îi invită pe consilieri să organizeze luni (25 ianuarie) şedinţa comisiilor de specialitate a Consiliului Local şi să emită avizele în condiţiile legii.
 
Printre proiectele de hotărâre propuse pentru ordinea de zi se află o hotărâre privind aprobarea taxelor şi impozitelor locale, aprobarea contractării unor servicii de asistenţă juridică (reprezentare în instanţă), o hotărâre privind acordarea unui ajutor de urgenţă pentru familia Corduneanu pentru reparaţiile imobilului distrus în urma unui incendiu, dar şi un acord privind schimbarea destinaţiei clădirii în care se află Şcoala de 4 ani Liceul Teoretic Techirghiol (Şcoala de Arte şi Meserii) în sediu administrativ.
 
Pe ordinea de zi se mai află şi aprobarea vânzării directe a unui teren, sau prin licitaţie deschisă a altui teren, reablitarea unor alei, acordarea unui premiu unui bărbat la împlinirea vârstei de 103 ani şi încă câteva proiecte.
 
Până una alta însă, consilierii din Techirghiol trebuie să convoace şedinţa comisiilor de specialitate a Consiliului Local.
 
În replică la anunţul lui Ioan Soceanu, o utilizatoare de Facebook a reacţionat imediat: "Cu parere de rau constat ca cine a intocmit acest document oficial nu cunoaste prevederile Legii 215/2001 republicata privind desfasurarea activitatii consiliului local! Sedintele pe comisii sunt convocate de catre presedintii comisiilor de specialitate carora dumneavoastra ar trebui sa le remiteti documentele pe care le-ati enumerat! Programul desfasurarii consultarilor proiectelor de hotarare nu il poate impune viceprimarul!!!! Este atributul presesintelui comisiei de specialitate! Daca ati fi propus spre aprobare Regulamentul Consiliului Local Techirghiol asa cum ati promis poate ati fi aflat de prevederile legale."
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii