Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Negru Vodă Un Mercedes şi un Opel, descoperite cu certificate de înmatriculare false

ro

11 Mar, 2016 13:27 1473 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în P.T.F. Negru Vodă doi cetăţeni români care conduceau  autoturisme înmatriculate în R. Bulgaria pentru care au prezentat la control certificate de înmatriculare false.
 
Totul s-a întâmplat ieri dimineaţă, în P.T.F. Negru Vodă, unde s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care conducea un autoturism marca Mercedes înmatriculat în R. Bulgaria. La solicitarea poliţiştilor Gărzii de Coastă , bărbatul a prezentat la control şi documentele maşinii. Poliţiştii de frontieră au constatat însă că certificatul de înmatriculare prezentat, era fals.
 
Totodată, în această dimineaţă, în jurul orei 7.00, în acelaşi punct de trecere a frontierei a fost identificat un alt cetăţean român, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa, care a conducea un autoturism marca Opel Vectra cu numere de R. Bulgaria, pentru care a prezentat un certificat de înmatriculare fals. Şoferii în cauză au declarat că au achiziţionat autoturismele fără a cunoaşte faptul că documentele sunt false.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 320 şi art. 323 din Codul Penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii