Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Năvodari continuă proiectele de înfrumuseţare a oraşului

ro

08 Apr, 2011 19:37 1355 Marime text
Administraţia publică locală din Năvodari are în derulare mai multe lucrări în oraş, unele dintre proiecte pornind de la solicitările cetăţenilor în teren.

Potrivit primarului Nicoale Matei, proiectele în derulare sunt amenajare în zona Cimitirului Lipovenesc, parcări, parc ecluză, amenajări la Biserica Sfânta Paraschieva. "Administraţia locală îşi propune ca întreg oraşul să arate civilizat şi în acelaşi timp să ofere confort cetăţenilor, alături de respectul pe care fiecare năvodăean în parte îl merită. Nemulţumirile lor sunt preluate ca teme de lucru şi rezolvate. Consider că aşa se face administraţie publică locală", susţine primarul Matei.

Continuă lucrările de montare a pavelelor pe aleile Cimitirului Lipovenesc din Năvodari. În afară de Cimitirul Lipovenesc, unde lucrările sunt pe jumătate finalizate, a fost demarată şi montarea de pavele pe o alee în Cimitirul Musulman, în timp ce la Cimitirul Ortodox din zona Mamaia Sat este montat gard nou.

Proiectele primarului Nicolae Matei şi a administraţiei locale, prin care se doreşte „schimbarea la faţă" a oraşului nu se opresc aici. Urmează ca în cel mai scurt timp să fie amenajate parcări. „La solicitarea cetăţenilor din zona blocurilor R7, R8 şi P9, se înfiinţează 50 de noi locuri de parcare. Va fi astfel rezolvată problema cetăţenilor, dar totodată va fi fluidizat şi traficul, pentru că maşinile nu vor mai fi parcate în stradă", a declarat primarul Nicolae Matei.

Concomitent cu aceste lucrări, se amenajează, în aceeaşi zonă, şi conductele de canalizare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii