Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Medgidia S-au gătit preparate din fructe şi legume, în cadrul unui proiect european

ro

20 Jun, 2013 16:07 1443 Marime text
Primăria Municipiului Medgidia a încheiat un parteneriat cu Fundaţia „PRAIS Corporate Communications” în decembrie 2012, parteneriat ce a avut ca scop implementarea proiectului european „Creşterea consumului de fructe şi legume proaspete în rândul grupurilor vulnerabile” sub sloganul „Mai mult gust, mai multă savoare”.
Fundaţia „PRAIS Corporate Communications” a coordonat implementarea proiectului în România cu sprijinul celor 20 de parteneri locali din Medgidia, autorităţi locale şi ONG-uri.
         
„Eftimi Forina, reprezentant din cadrul instituţiei, a fost puntea de legătură între Primărie şi Fundaţia PRAIS Corporate Communications implicându-se într-un mod responsabil şi profesionist, astfel în acestă lună marcăm cu succes finalul primului an de implementare a acestui proiect”, se arată într-un comunicat de presă.

Această activitate şi-a propus conştientizarea importanţei unui comportament alimentar adecvat pentru sănătatea fizică şi psihică a elevilor, persoanelor vârstnice cât şi a femeilor însărcinate.         

În primul an au fost organizate concursuri de reţete pe bază de legume, fructe precum şi concursuri de desene. Acţiunile din anul II de proiect vor începe din septembrie 2013 cu sesiuni de gătit şi distribuţia de fructe, legume.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii