Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Mamaia, Neptun şi Costineşti, vor fi detaşaţi comisari din ţară ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor

ro

28 Jun, 2017 13:18 2869 Marime text
Paul Anghel, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, a declarat, astăzi, la Constanţa, cu ocazia deschiderii structurii „Comandament Litoral 2017“, că, începând cu 1 iulie, în trei staţiuni de pe litoral, Mamaia, Neptun şi Costineşti, vor fi detaşaţi comisari ANPC din ţară.
 
În fiecare dintre cele trei staţiuni vor sosi câte trei - patru comisari din alte judeţe, „în funcţie de perioade şi de problemele care apar“, iar fiecare persoană va activa în locaţiile respective câte două săptămâni, perioada întinzându-se până la 1 septembrie cel puţin.
 
În ce priveşte zona litoralului, până în acest moment, au fost înregistrate şase reclamaţii pe structurile de alimentaţie publică, şapte pe structurile de cazare şi două în zona de agrement.
 
„Nu vreau să speriem turistul român sau pe cel care vrea să vină pe litoralul românesc. Trebuie să dăm încredere operatorului care a investit şi care s-a comportat corect în relaţia cu consumatorul. Sigur că există şi uscăciuni în această pădure, dar aceasta nu înseamnă că trebuie să alungăm consumatorul român în Bulgaria şi în Grecia. Situaţia este monitorizată de noi şi de alte instituţii şi autorităţi ale statului. Trebuie subliniat că, în acest moment, bunurile şi serviciile de pe litoralul românesc într-o proporţie foarte mare sunt conforme“, a spus Paul Anghel. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii