Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La JO de la Rio de Janeiro Bianca Răzor se teme mai tare de un atac terorist decât de virusul Zika

ro

01 Aug, 2016 08:37 2976 Marime text
Sportivi din loturile de judo, lupte, tir, atletism, handbal feminin și tenis ale României au plecat în această dimineață, de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, la Rio de Janeiro, pentru Jocurile Olimpice de vară, care se vor desfășura în perioada 5-21 august. Echipa Olimpică a României se va deplasa în zece etape la Rio de Janeiro, următoarele grupuri urmând să plece în zilele de 2, 4, 6, 7, 8 și 12 august.
 
România va fi reprezentată în total la Rio de un lot de 96 de sportivi și 7 rezerve, la 15 discipline, după ce săritorul în înălțime Mihai Donisan, aflat deja în Brazilia, a fost suspendat de la Jocurile Olimpice de Federația Internațională de Atletism pentru dopaj.
 
Atleta Bianca Răzor (400 m) a declarat în această dimineață, pe Aeroportul Henri Coandă, că îi este teamă de un eventual atac terorist la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

"Cred că mai tare mi-e frică de un atac terorist decât de virusul Zika. Pentru țânțari m-am pregătit cu brățări, cu spray, sper să fie în regulă", a spus atleta, citată de agerpres.ro.

 
Ea a adăugat că a discutat deja cu sportivii români ajunși în Brazilia despre condițiile din satul olimpic: "Am vorbit cu cei care au plecat deja acolo. Într-adevăr, condițiile nu sunt extraordinare, vom vedea când vom ajunge acolo, sper să fie totul bine".
 
Bianca Răzor a menționat că s-a recuperat după cele două rupturi musculare suferite în ultima perioadă.
 

"Din păcate am trecut prin două accidentări grave, două rupturi musculare, dar nu mai simt durere, ceea ce e un lucru foarte bun. Am tras mult în ultimele săptămâni să mă recuperez și să fac antrenamentele la capacitate maximă. Sper că sunt pregătită fizic și psihic pentru competiție. Eu vreau să cred că delegația noastră de la atletism poate obține o medalie la Rio", a precizat atleta care va concura în proba de 400 m.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii